Airobot Logo
ESTLanguage Switcher Arrow Down

11 põhjust, miks valida koju nutikas ventilatsiooniseade

Back arrow Tagasi

Tänapäeva inimene veedab siseruumides 90% oma ajast ja seepärast on oluline, et kodu sisekliima oleks tervislik ja puhas õhk kuuluks loomulikult sinu igapäevaellu. Kui Eesti õhk on maailma üks puhtamaid, siis meie kodude õhu kvaliteet võib isegi 50 korda välisõhust kehvem olla. Tihti ei ole ju võimalik aknaid lahti hoida ja tuulutada, sest väljast kostab sisse müra, see ei ole turvaline või läheb tuba liiga külmaks. Airobot on koostöös Tartu Ülikooli ja TalTechi teadlastega välja arendanud Eesti esimese nutika soojustagastusega ventilatsiooniseadme, mis mõõdab pidevalt õhukvaliteeti ning reguleerib need näitajad iseseisvalt täiuslikuks. Et sina saaksid kodus hingata looduslähedasega võimalikult sarnast õhku.

 Miks valida Airoboti nutikas soojustagastusega ventilatsiooniseade:

 

  1. Airobot hoolitseb sinu eest, et sa ennast kodus hästi tunneksid
    Airobot töötab kohe koju tuues esimesest päevast alates iseseisvalt. Sul on oma ajaga kindlasti midagi targemat teha, kui ventilatsiooniseadet seadistada. Nutikas seade on juba standardis varustatud sensoritega, mis analüüsivad õhu temperatuuri, puhtust ja niiskust ning reguleerib vastavalt sellele õhuhulkasid iseseisvalt, ilma et inimene sellesse sekkuma peaks. Näiteks kui kasutatakse vannituba, siis tajub seade mõnekümne sekundi jooksul õhuniiskuse tõusu ja kannab seal tekkinud niiskuse kogu elamispinna peale laiali, mis omakorda tõstab tuntavalt sisekliima kvaliteeti. Kui ruumis viibib tavapärasest rohkem inimesi, kiireneb automaatselt õhuvahetus, et värsket õhku oleks piisavalt ning kõik end hästi tunneksid. 
  2.  Puhtalt ja targalt Eestis toodetud
    Airobot on ainus Eestis arendatud ventilatsiooniagregaat, mis on välja töötatud koostöös Tartu Ülikooli ja TalTechi teadlastega ja valmistatud Eestis.
  3. Sobib korterisse ja majja
    Ventilatsiooniagregaat tuleks valida olenevalt kodu ruutmeetrite arvust ja Airoboti valikus on seadmed nii väiksematesse kui suurematesse, nii vanematesse kui uutesse elamutesse. Paigaldamiseks kas seinale või lakke.
  4. Loodud Eesti kliimasse
    Eesti külmad talved ja kuumad suved ei aja Airobotit külmetama ega higistama. Suvel saab seade aru, kui õhusoojus väljas on madalam kui toas, avab ise möödapääsuklapi ja asub ruume jahutama. Niiskustagastusega seade ei lase suvel aga üleliigsel niiskusel ruumidesse siseneda.
    Külmemal ajal jõuab õhk tuppa läbi soojusvaheti, kus värsket õhku soojendatakse väljatõmmatava õhuga. Selle tulemusel ei ole välisõhku vaja eraldi kütta ning tuppa puhutakse toatemperatuuri lähedane õhk.
    Talvel aitab seade hoida siseruumide niiskustaset mugavana. Kui tavalise soojusvaheti puhul viiakse kogu tekkinud niiskus kohe välja, siis niiskustagastuse puhul tagastatakse see osaliselt ruumidesse tagasi. Eriti sobilik on see külmas Eesti kliimas, kus kütteperioodil langeb siseruumi niiskus ebamugavalt madalaks.
  5. Tervislik sisekliima
    Eesti õhk on maailmas üks puhtamaid. Kuigi meie siseruumide õhk ei saa olla kunagi nii puhas nagu õues, toodab Airobot koju looduslähedasega võimalikult sarnase õhu. 
  6. Säästad 30% energiakuludelt
    Airobot suudab mitmete andurite koosmõjul tuvastada, kui kedagi ei viibi ruumides ning lülitab ennast kõige minimaalsemale kiirusele. Näiteks kui keskmiselt ei viibita ruumides kaheksa tundi ööpäevas, siis võrreldes tavalise ventilatsiooniseadmega säästab Airobot kuni 30% elektrienergialt ning lisaks tekib ka sääst küttekuludelt. Seeläbi aitad hoida ka keskkonda.
  7. Teeme su õhu nähtavaks
    Airoboti kasutajad näevad otse oma telefoni ekraanilt ja koduselt juhtpuldilt reaalajas oma siseruumide õhukvaliteeti. Sa võid alati kindel olla ja veenduda, milline Sinu kodu õhk on.
  8. Töötab vaikselt
    Airobot töötab nii vaikselt, et teda ei pane tähelegi. Airobot on turul olevatest seadmetest vaikseim ja tema helitugevus jääb alla 40 dB. 
  9. Moodne disain
    Ventilatsiooniseadme moodne disain sobib erineva sisekujundusega kodudesse. Disain, mida ei raatsigi tehnoruumi peita.
  10. Oled õnnelikum
    Erinevate riikide keskmist uneaega maailma õnneindeksi tulemustega võrreldes selgub, et nendes riikides, kus magatakse kõige pikemat aega, on ka õnnelikkuse näitajad kõrgemad. Hea une tagamisel on aga kõige olulisem puhas õhk. Seega kui oled hästi puhanud, oled lõdvestunum, rahulikum, produktiivsem ja muidugi ka õnnelikum.
  11. Airobotile meeldib areneda
    Airobot teeb regulaarselt seadmetele tarkvarauuendusi, mis lisab uusi funktsionaalsusi. Pidev arendustöö tarkvaraga ja uuendused tagavad selle, et ventilatsiooniseade on ka aastate pärast kõrgtehnoloogiline. Kõik uuendused toimuvad automaatselt ning kasutaja sekkumist ei vaja.

Tunned huvi? Suhtleme lähemalt https://airobothome.com/pakkumine/

Nutikas ventilatsiooniseade

Meie veebilehe kasutamise jätkamisega nõustute veebilehe põhifunktsioonide toimimiseks ja kasutaja eelistuste salvestamiseks vajalike küpsiste kasutamisega.

Salvesta Lisainfo