Airobot Logo
ESTLanguage Switcher Arrow Down

 Mis probleeme esineb ventilatsiooniseadmetel?

Back arrow Tagasi

Ventilatsiooniseadmete tehnilised tõrked – see on teema, millest tootjad tavaliselt ei taha väga rääkida. Kuna me ei ole tavaline ventilatsioonitootja, siis hakkame ilma pikemalt venitamata pihta.

Millised probleemid esinevad ventilatsooniseadmetel?

Kaasaegsed ventilatsiooniseadmed on sisuliselt arvutid, mis liigutavad kodu õhku. Enamus probleeme, mis ventialtsiooniseadmetel esinevad on tarkvaralised probleemid. Tarkvaralisi probleeme on õnneks super lihtne lahendada kui seade on ühendatud internetti. Paraku enamik tootjaid ja brande ei paku seda võimalust. See tähendab, et kui ventilatsiooniseade näitab mingit häiret, siis tuleb teile saata tehnik, kes ühendab enda arvuti seadme taha ja teeb selle korda.

Airobot pakub võimalust ühendada seade internetti. 

Tegelikult me isegi väga soovime, et meie kliendid enda seadme internetti ühendaksid. Me tahame seda nii väga, et pakume kõikidele internetti ühendatud seadmetele +2 aastat lisagarantiid. Üks põhjus miks me seda teeme, on see, et kui seade on ühendatud internetti, siis see võimaldab meil pakkuda TASUTA tootjapoolset tehnilist tuge. 

Teine põhjus on see, et interneti ühendatud seadmete tarkvara saab regulaarselt uuendada. Tarkvara uuendused on iga “arvuti” n.ö must-have.

Kuidas Airoboti kaugtugi töötab?

Harva, kui Airobotil esineb tarkvaraga probleeme (oleks naiivne arvata, et neid ei ole kunagi). Saame need probleemid lahendatud ilma, et keegi peaks kusagile sõitma. Tavaliselt kulub selleks kõigest mõni minut. Nii lihtne see ongi.

Iga Airobot ventilatsiooniseade on varustatud unikaalse ID ga. Piisab sellest kui Airoboti omanik saadab meile seadme ID.  Selle ID abil saab meie tehniline tugi seadme sisse, diagnoosib probleemi ja enamikul juhtudel lahendab selle koheselt.  Eelistame suhelda klientidega otse ning nii vähendada enda ärikliendi halduskoormust. 

Milliseid probleeme saame diagnoosida?

  • Tarkvaraprobleemid
  • Erinevad andurite ja mootorite häired
  • Ventilatsioonisüsteemi tasakaalustamatus
  • Ventilatsioonitorustiku ebakorrektne isolatsioon
  • Ummistunud filtrid

Me suudame isegi tuvastada probleeme, mis ei ole otseselt seotud ventilatsiooniseadmega. Airoboti sensorid suudavad jälgida kogu ventilatsioonisüsteemi tervikuna (torud, isolatsioon, sisse -ja väljapuhke avad). Airobot on sisuliselt kogu ventilatsioonisüsteemi valvur.

Meie kaugtugi säästab aega ja raha.

Suudame lahendada umbes 95% probleemidest läbi kaughalduse. Enam ei ole diagnoosimiseks vaja saata kohale tehnikut. Isegi kui tegemist on riistvaralise probleemiga, siis diagnoosime selle eemalt ning tehnika saab kohale minna probleemi lahendama. Nii on üks sõit vähem.

Võib tunduda, et ventilatsiooniseadmed lähevad sageli katki.

See ei ole nii. Airobot’i seadmed on erakordselt vastupidavad. Oleme oma seadmed ehitanud karmi põhjamaise kliima jaoks ning testinud neid ekstreemsetes tingimustes. Airoboti seadmetel esineb üliharva mehaanilisi rikkeid ning tänu regulaarsetele tarkvara uuendustele on seadmed väga töökindlad.

Kuid lõppkokkuvõttes on ventilatsiooniseadmed ikkagi maja kopsud ja tagavad värske, puhta õhu. Tegemist on mehaanilise seadmega, mis töötab 24/7. See tähendab, et ventilatsiooniseadmeid tuleb korralikult hooldada, et nad saaksid seda olulist tööd aastakümneid jätkata. Me leidsime viisi, kuidas seda kõigile muretult teha.

Meie veebilehe kasutamise jätkamisega nõustute veebilehe põhifunktsioonide toimimiseks ja kasutaja eelistuste salvestamiseks vajalike küpsiste kasutamisega.

Salvesta Lisainfo