Airobot Logo
ESTLanguage Switcher Arrow Down

Kampaania: Vaheta enda vana seade nutika Airoboti vastu

Back arrow Tagasi
Airobot
Miks peaksid enda vana ventilatsiooniseadme uue vastu vahetama?

Üle 5 aasta vanused ventilatsiooniseadmed on tänaseks juba tehnoloogiliselt vananenud.

Sinu vana ventilatsiooniseade:
❌ on madala soojustagastuse efektiivsusega
❌ tarbib rohkem energiat, eriti talviti kui õhku on vaja järelkütta
❌ teeb õhu kuivaks, sest ta viib kodust niiskust välja 

Vaheta enda vana seade Eestis toodetud nutika ja kõrge soojustagastusega Airoboti vastu ning naudi ideaalsed sisekliimat ja madalamaid energiaarveid. 

Vahetustööde eest tasume meie!

Loe ka: Kampaania tingimused

Jäta allolevasse vormi enda nimi ja e-mail ning võtame sinuga ühendust. 

Jäta enda kontaktandmed allolevasse vormi ja võtame sinuga ise ühendust

    ✓ Airobot on energiasäästlik

    Vanadel seadmete soojustagastuse effektiivsus jääb umbes 50%-60% vahele. Airoboti soojustagastus effektiivsus on 90%. See tähendab väiksemaid küttekulusid, sest 90% toast välja tõmmatavast soojusest kantakse üle sissetulevale külmale õhule.

    Lisaks on Airoboti üldine energiatarve oluliselt väiksem kui vanadel seadmetel – seda tänu uut tüüpi ventilaatoritele ning ruumides viibimise tuvastusele. Airobot lülitab ennast automaatselt miinimum režiimile kui kedagi ei ole kodus.

    ✓ Airobot loob automaatselt ideaalse sisekliima

    CO2 ja niiskusandurid juhivad seadme nutikat algoritmi ning tagavad, et teie kodus oleks alati värske ning tervislik õhk.  Airobot reageerib kodustele sisekliima sündmustele automaatselt. Näiteks tunneb Airoboti seade ära kui külalised on külas või kui keegi kasutab dushiruumi. 

    ✓ Airoboti seadmed tagastavad ka niiskust!

    Talvel aitab Airobot hoida siseruumide niiskustaset 7% – 12% kõrgemana. Kui tavalise soojusvaheti puhul viiakse kogu tekkinud niiskus kohe välja, siis niiskustagastuse puhul tagastatakse see osaliselt ruumidesse tagasi. Suviti viib Airoboti nutikas algoritm liigse niiskuse kodust välja.

    ✓ Teeme õhu nähtavaks läbi mugava mobiilirakenduse!

     

    Airoboti äpist on võimalik jälgida enda õhukvaliteeti reaalajas: CO2-, PM-, VOC- ja niiskus taset.  Teil on alati täpne ülevaade enda koduõhu kvaliteedi hetke olukorrast. Samuti on võimalik käivitada ülerõhu- ja boost režiimid.


    ✓ Tasuta üle õhu uuendused hoiavad Airoboti alati uuena!

    Uuendame seadmete tarkvara perioodiliselt ning optimeerime enda seadmeid suuremale energiasäästule. Airobot ei vanane moraalselt ka aastate pärast. Samuti lisame aeg-ajalt ka uusi funktsionaalsusi, mis on kasutajate jaoks täiesti tasuta.


    ✓ Eluaegne tootjatugi Eestimaiselt tootjalt!

    Kodumaise tootjana oleme teile alati lähedal. Meie klienditugi vastab kiiresti ning lahendab küsimusi operatiivselt. Võimalike probleemide korral suhtlete otse tootjaga mitte kolmandate osapooltega.

    LOE ROHKEM AIROBOTI VENTLIATSIOONISEADME KOHTA

    Kampaania tingimused

     

    Kampaanias osalevad partnerid

    Kampaania pakkumine kehtib allolevate terviklahendusi pakkuvate partnerite juures. Pakkumise saamiseks kirjutage meile või otse meie partnerile.

    Maaküte
    Sunergia
    Heatingways
    Kenn-Wood
    Sinukliima
    Soojuskeskus
    Steneco Ventilatsioon OÜ
    Mitt ventilatsioon
    ÕhkÕhk
    Kliimakaubamaja
    PVC Vent
    Freshest

    Kampaania tingimused

    Meie veebilehe kasutamise jätkamisega nõustute veebilehe põhifunktsioonide toimimiseks ja kasutaja eelistuste salvestamiseks vajalike küpsiste kasutamisega.

    Salvesta Lisainfo