Airobot Logo
ESTLanguage Switcher Arrow Down

Nurgakivi käis Airobotil külas. Vaata videot!

Back arrow Tagasi

02.04.2023 oli eetris Nurgakivi saade, kus tutvustati Airoboti tegemisi. Meie tehnoloogiajuht Gert rääkis niiskus- ja soojustagastusega ventilatsioonist ning Airoboti nutikast põrandakütte termostaadist, mille tõime turule 2023 aasta alguses.

Nurgakivi on põnev ja informatiivne ehitussaade, mis viib vaatajad kaasa põnevale teekonnale ehitusmaailma. See on tõeline maiuspala igale ehitushuvilisele või lihtsalt uudishimulikule inimesele, kes soovib avastada ehitusvaldkonna saladusi ja saada praktilisi nõuandeid kodu renoveerimiseks või ehitusprojektideks.

Saate keskmes on asjatundlikud ja kogenud eksperdid, kes jagavad oma teadmisi ning juhivad meid läbi erinevate ehitusprotsesside. Nad tutvustavad erinevaid ehitusmaterjale, -tehnikaid ja -vahendeid ning annavad kasulikke näpunäiteid, kuidas saavutada kvaliteetseid tulemusi.

Saate kõige meeldejäävam osa on aga kahtlemata saatejuhtide kaasahaarav ja entusiastlik stiil, mis muudab isegi kõige tehnilisemad teemad põnevaks ja kergesti mõistetavaks. Nad oskavad rääkida ehituskeelest nii, et ka algajad saavad aru ning julgustavad meid oma kätega midagi looma ja kodu paremaks muutma.

 

 

Meie veebilehe kasutamise jätkamisega nõustute veebilehe põhifunktsioonide toimimiseks ja kasutaja eelistuste salvestamiseks vajalike küpsiste kasutamisega.

Salvesta Lisainfo