Airobot Logo
ESTLanguage Switcher Arrow Down

Nutikas põrandakütte termostaat Airobotilt

Back arrow Tagasi

Nutilahendused koguvad koduomanike seas kiiresti populaarsust tänu nende võimele muuta elu lihtsamaks, mugavamaks ja energiatõhusamaks. Nutikas põrandakütte termostaat omab tavalise termostaadi ees mitmeid eeliseid, mis muudavad need tänapäeva kodudes asendamatuteks abimeesteks.

Toome välja neli põhjust, miks peaksid paigaldama enda koju Airoboti nutika põrandakütte termostaadi.

1. Nutika termostaadiga on termperatuuri mugavam kontrollida

Üks suurimaid eeliseid, mida nutikas termostaat pakub, on temperatuuri juhtimise mugavus. Saate temperatuuri hõlpsasti reguleerida oma nutitelefoni abil ükskõik kus ja igal ajal. See tähendab, et saate soojuse kõrgemale keerata enne koju jõudmist külmal talvepäeval või lülitada põrandajahutuse sisse enne kui jõuate kuumal suvepäeval koju.

 

Airobot nutikas põrandakütte termostaat, mis on juhitav läbi lihtsa mobiilirakenduse
2. Nutikad põrandakütte termostaadid aitavad säästa raha

Nutikad termostaadid aitavad teil säästa küttekuludelt, reguleerides temperatuuri teie kodus tõhusamalt. 95%  turul olevatest termostaatidest kasutavad hüstereesil  põhinevat juhtimissüsteemi.

See tähendab, et nad kütavad tihti üle. Nad ei oska arvestada vesipõrandakütte suure soojusmassiga. Nutikad termostaadid nagu Airobot kasutavad TPI (Time Proportional & Integral) algoritmi, mis õpib ära kodu iseärasused ning kasutab energiat oluliselt effektiivsemalt. Kirjutasime sellest pikemalt siin

Lisaks, viibite pikemalt kodust eemal, siis saate lülitada temperatuuri madalamaks ning tagasiteel juba lennujaamas hakata temperatuuri tõsta, et saabuksite sooja koju. Lisaks saate mugavalt reguleerida vähem kasutatud tubade temperatuuri madalamaks, et tekiks täiendav energiasääst. Airoboti nutikas põrandakütte termostaat on ülitäpne ning määrab temperatuuri +/- 0,2 kraadise täpsusega. See võimaldab juhtida põrandakütet tõhusalt.

3. Airobot põrandakütte termostaadil on avatud API ja ühilduvus ventilatsiooniseadmega

Airobot nutitkal põrandakütte termostaadil on avatud lokaalne API, mis võimaldab seda integreerida pea kõigi targa kodu süsteemidega väga lihtsasti ja kiiresti. Lisaks on Airoboti nutikad termostaadid ühendatavad ka meie soojustagastusega ventilatsiooniseadmega. Nii moodustavad nad targa sisekliima meeskonna sinu kodus. Mõlemad toimivad ka eraldiseisvalt.

4. Airoboti nutikad termostaadid aitavad hoida õhu kvaliteeti.

Airoboti termostaatidel on CO2 ja niiskusandurid, mis mõõdavad kodu sisekliima kvaliteeti. Liigne CO2 mõjutab otseselt inimeste enesetunnet ning sooritusvõimet. Kuna eesti kliimas veedame väga palju aega kodus, siis on oluline, et sisekliima oleks võimalikult hea. Airoboti termostaadid aitavad seda monitoroorida ning annavad märku kui tuba on vaja tuulutada. Kui Airoboti termostaadid ja ventilatsiooniseade on ühendatud, siis tuvastab süsteem sisekliima kvaliteedi languse automaatselt ja alustab intensiivsemat tuulutamist läbi ventilatsiooniseadme. 

Airoboti valikus on kahte sorti küttejuhtimise lahendusi.  Meie 230V põrandakütte termostaadid sobivad suurepäraselt praegu teie kodus olemasolevate termostaatide asendamiseks. Ruumikontrolleriga 24V ruumiandurid sobivad paremini siis kui projekteerite uut küttesüsteemi. Kui te ei ole kindel mida soovite, siis võtke meiega julgesti ühendust ja koos leiame teie koju sobiva lahenduse. 

 

Meie veebilehe kasutamise jätkamisega nõustute veebilehe põhifunktsioonide toimimiseks ja kasutaja eelistuste salvestamiseks vajalike küpsiste kasutamisega.

Salvesta Lisainfo